Over Gewicht
Cure4Life

Gezond en verantwoord afvallen met een uniek voedingsprogramma.

Hoe? Door de oorzaken van overgewicht aan te pakken. Dat vraagt om een individuele aanpak, want elk lichaam is uniek. Daarom biedt Cure4Life een medisch onderbouwd persoonlijk voedingsprogramma met normale, gezonde voeding, dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam en persoonlijke situatie. Geen algemeen dieet, maar een oplossing op maat.

Overgewicht is niet alleen een kwestie van calorieën.

De ene persoon is gevoeliger voor overgewicht dan de ander.Afvallen is niet alleen een kwestie van minder eten en meer bewegen. De werking van de stofwisseling en de spijsvertering is erg van belang en dit is niet bij iedereen hetzelfde. De stofwisseling wordt grotendeels hormonaal aangestuurd. Door een hormonale disbalans kan er een stofwisselingsprobleem ontstaan. Meerdere factoren hebben hier invloed op, zoals:

  • anticonceptiva,
  • zwangerschap en menopauze
  • beweging
  • (bepaalde) eetgewoonten en voedingsmiddelen
  • medicijnen
vijf oorzaken overgewicht

Persoonlijk met normale, gezonde voeding.

Cure4Life is een gepersonaliseerd leefstijlprogramma, dat kijkt naar de oorzaken van overgewicht en disbalans. Ook werkt Cure4Life dankzij intensieve persoonlijke begeleiding aan bewustwording en het toepassen van een nieuwe leefstijl. Wij staan altijd voor je klaar, ook nadat je jouw programma goed hebt afgerond. Wij hebben maar één doel: jouw lichaam blijvend in balans!

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dus geen dure pillen, poeders of shakes. Je krijgt een persoonlijk voedingsprogramma dat tot op de gram nauwkeurig is samengesteld. Dit gebeurt op basis van jouw persoonlijke profiel en bloedwaarden. Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het programma goed vol te houden. Het helpt je niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Dus geen hongergevoel en geen jojo-effect.

Wat is Cure4Life niet?

Cure4Life is geen crashdieet. Sterker nog, Cure4Life is helemaal geen dieet. Bij Cure4Life hoeft je geen calorieën te tellen, jezelf uit te hongeren of speciale pillen te slikken. We geven je een oplossing op maat. Puur en alleen met normale, gezonde en uitgebalanceerde voeding.

Ga naar de website van Cure4Life
voor nóg meer informatie: